Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s řapíkatým celerem II.

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 080 kJ /
736 kcal
Bílkoviny21,49 g
Tuky35,67 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy67,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer a pórek si nakrájíme na plátky a brambory na kostky. Krok 2: Na másle s olejem zpěníme cibuli nakrájenou na plátky, propasírovaný stroužek česneku a krátce orestujeme. Krok 3: Přidáme pórek a celer a potom vývar s brambory. Vaříme cca 20 minut. Krok 4: Nakonec vše rozmixujeme ponorným mixérem, osolíme, opepříme. Krok 5: Přidáme krutonky, tvrdý sýr a posypeme nakrájenou petrželkou. Můžeme přidat kopeček zakysané smetany.

Zveřejněno 15. 1. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Zdroj - Labužník.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nN2W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nN2W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes::yes::yes:

Jak to, že mi taková krása utekla:-O, ukládám a posílám předem bodík:-):yes:+10

Rebečko, díky za připomenutí. Musím ji při nejbližší příležitosti uvařit. Taky nám moc chutnala:-p Děkuji za pěknou fotečku:-K

Ivet, dnes opět tvoje skvělá polévečka:-p;-):yes::yes:
škoda, že nejde přidat další bodík, tak obrázek, jo:-?;-) pro připomenutí této dobroty;-)

Leonitko, jsem ráda, že chutná.:-K Tyto krémové polívky jsou fakt jednoduchý. Povařit, rozmixovat a je to;-) My máme raději vývary, ale tato a pórková se u nás ujala:-*:-p

Výborný recept, uvařila jsem ho již dvakrát. Nakonec sice nedávám sýr ani krutonky, ale i tak se polévka setkala s velkým úspěchem! A je hrozně jednoduchá, jen to všechno pokrájet :)

Rebí, moc mě potěšilo, že jsi polévku vyzkoušela. Máš pravdu, že je dobrá. Nám taky chutnala. Mám recept mezi svými stálicemi;-) Děkuji za krásné obrázky:-K:-K:-K

Ivet..děkujií za recept, polévka měla dnes premiéru a úspěch;-):yes::yes: neměla jsem eidam, tak jsem tam strouhla Gran Moravii.. neskutečná dobrota:-p:-p:yes::yes:
bodíkoval jsem dřív, dnes posílám jen foto a díky:-K:-)
můžu jen doporučit..je jemná, lahodná a vůbec...:-D:-D;-):yes::yes:

:yes::yes::yes:+ Krásné foto:yes:

Nádherná fotka upútala moju pozornosť. A samotná polievka musí byť skvelá! :yes:

Majdo, vůbec není výrazný. V polévce je velmi jemný, až jsem se sama divila:-)

Řapíkatý celer jsem si včera koupila,mám ho poprve doma a uvažovala jsem,co s ním.Nevím,jestli není moc výrazné chuti,jak celer bulvový aby nepřerazil chuť všeho ostatního.Polévka vypadá dobře!+4:yes:

rebeka: ha, dííky!:-D Máš pravdu, asi jsem to už někde viděla, jen jestli jsem si nemyslela, že je to nějaký salát:-!:-D

Tématické fráze:
polevka s rapikatym celerem, řapíkatý celer polévka, recept s řapíkatým celerem, polevka rapikaty celer, recepty s řapíkatým celerem, polévka řapíkatý celer pórek, pórková polévka s řapíkatým celerem, co s řapíkatým celerem, polévka s řapíkatým celerem recept, polevka z rapikateho celeru, polivka z řapíkatého celeru, řapíkatý celer polivka, polevka porek rapikaty celer, polévka s rapikatym celerem a brokolici, krémová polévka s řapíkatymm celerem, krémová polévka z řapíkatého celeru obrázky, porkova polévka s s řapíkatým celerem, polevka z s řapíkatým celerem, polévka z řapíkatým celerem, polívka s řapíkatým celerem

Suroviny:
celer řapíkatý, pórek, brambory, cibule, vývar masový, máslo, olej, sůl, pepř, česnek, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu