Suroviny
Porce: 2 velké plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 299 kJ / 4 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,23 g |
| Tuky | 202,56 g |
| Vláknina | 16,18 g |
| Cholesterol | 448 mg |
| Sodík | 11,18 g |
| Sůl | 27,84 g |
| Sacharidy | 396,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny uvedené suroviny na těsto vložíme v pořadí tekuté-suché do pekárny a pustíme na 10 minut - program Těsto - jen na prohnětení, nenechat dále kynout, program ukončíme.
Krok 2: Jakmile je těsto vypracované, pekárnu vypneme a těsto necháme 5 minut uvnitř odpočinout. Lze samozřejmě zpracovat rukou, ale pekárna nám tuto práci ušetří. Těsto nenecháváme kynout, jen krátce odpočinout.
Krok 3: Poté těsto rozdělíme na 2 části, vyválíme na lehce pomoučněné desce tenký plát, který přeneseme na plech vyložený pečicím papírem, poklademe náplní a pečeme v troubě předehřáté na 250°C, dokud okraje nezezlátnou.
Krok 4: Sýrová náplň:
Smícháme tavený sýr se smetanou a utřeným česnekem. Směsí potřeme plát těsta, posypeme hrubě strouhaným Eidamem, poklademe Mozarellou a kousky Nivy. Lehce pocákáme zbytkem sýrové směsi. Krok 5: Chorizo náplň:
Plát těsta potřeme tence kečupem, poklademe kolečky salámu, posypeme jarní cibulkou a Eidamem.
Smícháme tavený sýr se smetanou a utřeným česnekem. Směsí potřeme plát těsta, posypeme hrubě strouhaným Eidamem, poklademe Mozarellou a kousky Nivy. Lehce pocákáme zbytkem sýrové směsi. Krok 5: Chorizo náplň:
Plát těsta potřeme tence kečupem, poklademe kolečky salámu, posypeme jarní cibulkou a Eidamem.
Zveřejněno 22. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOqY
Moje poznámka
Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOqY
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 17 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Česneková omáčka s opečenou uzenou krkovicí
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček
HelenaR před 3 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 1 hodinou
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 2 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 2 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 11 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 14 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 14 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí pizza,
rychlá pizza,
domácí pizza recept,
sýrová pizza recept,
syrova pizza,
rychlá pizza recept,
pizza sýrová,
nejlepší domácí pizza,
náplň na domácí pizzu,
rychlé těsto na pizzu,
chorizo,
chorizo recept,
recept na sýrovou pizzu,
sýrová pizza se smetanou,
pizza sýrová recept,
sýrová náplň na pizzu,
recepty pizza náplň,
recept na rychlou pizzu,
co je chorizo,
domácí pizza nápln
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka hladká,
droždí sušené,
šlehačka,
sýr tavený,
česnek,
sýr mozzarella,
sýr eidam,
sýr niva,
chorizo,
kečup pikantní,
cibulka jarní,
sýr eidam
Komentáře (118)
PS: fotky parádní, díky
Je to dobrota, posílám bod a nahrávám fotku
Jo, a taky místo vody chci dát mlíko.
Pro 1974andrea: Díky za navigation na bezvadnou pizzu a rychlou odpověď. Kvalita doporučí také jenom kvalitu, tak to prostě k Vám patří, a na to je u Vás vždycky spoleh "na stopro". Tak se držte a ještě jednou - velký dík.
Nemám pečku, tak jsem dělala těsto v ruce, pracovalo se s ním dobře, krásně se natahovalo, nelepilo, fakt super
Stejně tak nám chutnala i ta sýrová "majda" - tu jsem nikdy nedělala, ale odteď bude pravidelnou součástí pizzy. Takže za mě jasnej
Teď se dívám že já, která ji peče skoro každý týden, jsem nebodovala
K sýrové variantě tentokrát přidána šunka.