Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Moje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 28 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 35 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 47 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
bouquet garni,
bouquet garni,
kuře v hrnci,
kuře v hrni,
pulet kuře,
vařené slepice v červeném oleji,
kuře vařené v hrnci,
kuře vařené a co pak,
cele kuře vaříme v hrnci,
kuře z hrnce francouzský recept,
poulet na víně
Suroviny:
kuře,
voda,
zelenina,
cibule,
bouquet garni,
sůl,
maso mleté,
vejce,
mléko,
slanina uzená,
houska,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (5)
Tento pro mě zcela neznámý recept se mi velice zamlouvá