Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 340,73 g |
Tuky | 145,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Moje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 44 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovězí maso na šalvěji,
maso na salveji,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
bylina podobná rozmarýnu,
hovězí špalík,
rozmarýn k masu,
hovězí na,
hovězí plátky na šalvěj,
salvej pod maso,
hovezi licka na salveji,
upravá hoveziho masa,
hovězí plátek na šalvěji,
hovězí maso šalvěj,
hovězí kostky na na šalvěji,
hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit,
hovězí na rozmarýn,
recept na úpravu masa hovězího - osobuco,
hiovězí na šalvěji
Suroviny:
maso hovězí,
šalvěj čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
cibule,
slanina uzená,
špek uzený,
olej,
sůl,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (15)
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...