Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,66 g |
Tuky | 127,82 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 552,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Moje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 13 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 2 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 5 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 6 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 6 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 7 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 7 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 7 hodinami
Tématické fráze:
makové rohlíčky kynute,
makové rohlíky,
kynuté makové rohlíčky,
makova napln do rohlicku,
makové rohlíčky z listového těsta,
makove kynute rohlicky,
makové rohlíčky z kynutého těsta,
výborná maková nápln,
makové rohlíčky bez kynutí,
makový rohlíček,
rohlíčky s makovou náplní,
recept na makove rohlíky,
kynute makove rohliky,
makové rohlíky recept,
makové domácí rohlíky,
výborné makové rohlíčky,
makový rohlíky,
makové recepty,
makové rohliky s pudinkem,
kynute rohliky makove
Suroviny:
droždí,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
žloutek,
kůra citronová,
sůl,
náplň maková
Komentáře (41)
Co se týče tvého jmenovaného receptu na dalamánky originál, já osobně bych na vznesený přímý dotaz odpověděla. Odpovídám i na opakující se otázky a neobtěžuje mě to
K tebou popisovaným "palečkům" - doporučuji ti ještě jednou a důkladněji podívat se do komentářů, kdo tu jen zvedá palečky
V receptu je napsáno výborné s tvarohovou a jablečnou náplní.Dobře víte že je to tekutá náplň a vůbec nezáleží jestli se toto pečivo vypéká nebo né jak uvádíte.Prostě při tomto postupu v troubě při prudkém kynutí při pečení 50% náplně jde ven, moc dobře to víte tak co je na tom excelentního. A to vůbec kdybych chtěl něco nej,třeba s nutelou nebo tvaroh se zašlehaným karamelovým pudinkem a nebo i obyčejnou variantu tvaroh s rybízem vidím jako fiasko.Vůbec jsem nekritizoval rohlíčky a jejich vzhled ale chtěl jsem doplnit postup přípravy.Víte ono je hezký házet bodíky zvedlé palečky a jsou lidé které nic jiného nedělají,sice to pozvedne sebevědomí ale pro recept a diskuzi k němu to nemá žádný vliv.
Asi je lepší zařadit se do davu a zvedat palečky je to český. Majitel receptu by měl být rád že někdo čte jeho recepty zajímá se o něj a že někdo ho chce vylepšit.
A co se týče mého receptu nevím co bych víc měl napsat,vše je i v diskuzi.
dělala jsem v pekárně.Určitě je lepší dát napln a pak rozřezat.Ono to je tak schválně, je to rychlé. A nevím co je postup nic moc, když ani neodpovídate na dotazy k vašim receptům
měla jsem 2 placky tedy 16 rohlíků