Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 207 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,22 g |
| Tuky | 34,84 g |
| Vláknina | 39,36 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 95,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Moje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 15 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 31 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 37 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso se zeleninou,
mlete maso recepty,
recepty z mletého masa,
maso na panvi,
recepty wook,
mleté maso,
recepty mlete maso,
mleté maso na zelenině,
mleté mäso so zeleninou,
recepty na wook,
recept z mleteho masa,
mleté maso recept,
pánve wook,
wook pánev,
pánev wook,
mleté hovězí na pánvi,
mleté maso na pánvičce,
mlete maso panev,
wook recepty,
mleté maso na rychlo
Suroviny:
míchané mleté maso,
hrášek,
mrkev,
cibule,
rajče loupané,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
petržel,
sůl,
pepř
Komentáře (5)