Suroviny
Porce: 4 menší šišky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 227 kJ / 4 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,93 g |
| Tuky | 209,16 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 447 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 481,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Moje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 5 minutami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 18 minutami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 1 hodinou
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 2 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 2 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 3 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 4 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 4 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 6 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jogurtovy zavin,
aby štrůdl nepraskl,
blesk recepty,
zavin,
aby zavin nepraskl,
závin jogurtové těsto,
jogurtový štrudl,
jogurtové těsto na štrůdl,
závin z jogurtu,
závin rybíz,
blesk pro ženy,
jogurtové těsto na závin,
listkove těsto s jogurtu,
blesk pro ženy recepty,
letní moučníky,
výnikající závin,
závin z jogurtového těsta,
jogurtove listove těsto,
letní recepty,
kiwi řez
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
jogurt bílý,
sůl,
prášek do pečiva,
sýr cottage,
máslo,
vejce,
ovoce,
cukr
Komentáře (13)
recept je úžasný a právě jsem ho zkusila podruhé,ale těsto mi vždy po stranách praskne a náplň částečně výteče, zavin je pak spíš placatý...nevim čim to je