Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami.
Krok 2: Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.
Krok 3: Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany.
Krok 4: Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Moje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 11 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
šťavnaté karbanátky,
jak ochutit karbanátky,
štavnate karbenatky,
jak udelat stavnaty karbanatky,
jak správně karbanátky,
št´avnatý karbanátky,
stavnaty karbanatek,
aby byly karbanátky šťavnaté,
jak udělat šťavnaté karbanátky,
recepty na karba,
štavnatý karbanátky,
karb,
kapustové karb,
jak na stavnate karbanatky,
kapustové karba,
výborná kapustové karb,
š´tavnaté karbanátky,
karbanatky aby byly stavnate,
jak správně udělat karbanátky,
šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
koření aztécký poklad,
solamyl,
hořčice orientální,
kmín drcený,
cibule,
olej,
cibule
Komentáře (21)
Všem moc děkuji
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno