Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté "aztécké" karbanátky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

12. 3. 2012 20:45

Suroviny

Porce: 8 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 084 kJ / 737 kcal
Bílkoviny100,73 g
Tuky21,67 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy33,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto karbanátky jsou velice chutné. Pokud je usmažíme večer a budeme jíst až druhý den, nic se neděje, jsou zaležené a ještě chutnější, než konzumované ihned po usmažení.

Receptů na karboše je tady spousta, tak přidávám další dobrý do dlouhé řady:-) Vyráběla jsem minulý měsíc, ale někde se mi v PC zatoulaly fotky, které jsou s bleskem a nic moc a našla jsem je až dnes.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

19. 2. 2016 19:02

pazderka83:Potěšila jsi mě,děkuji:-K

pazderka83

18. 2. 2016 14:15

Jsou moc dobré :yes: Jen jsem je pekla v troubě na pečícím papíru ;-)

Anna Kocikova

10. 1. 2013 19:34

Ivana79:Ivanko,velice jsi mě potěšila:-*:yes:Díky za vyzkoušení a za moc hezké fotky:-K:-K

Ivana79

10. 1. 2013 15:23

Anička,ja sa vždy snažím ochutiť fašírky nejakým zvláštnym korením,aby boli vždy iné a tieto sú tiež výborné:-p:yes:Akurát som pridala cesnak,ten dávam vždy.K tomu zemiaky a cviklovo-kapustový šalát.Pridávam fotku;-)

Anna Kocikova

13. 3. 2012 21:55

rozmarynaH:Marcelko, jsem ráda, že jsi koření sehnala:yes::yes:Můžeš ho zkusit paličkou na maso zabušit do plátku drůbežího masa, nebo krkovičky a ošlehnout jako minutku na pánvičce;-)My už rychlovky s jiným kořením neděláme:-)
Všem moc děkuji:-):-K

Anna Kocikova

13. 3. 2012 21:52

danielle72:Danielko:-))to je v pohodě a mě ani nenapadlo, že by to bylo nějaké rýpavé komentování;-):-D Já jsem se pak mrkla na různé recepty na karb.nátky a zjistila jsem, že to bylo opravdu napsáno nespisovně:-O:-8a správně jsou karbAnátky, ale mě to áčko stejně do huby neleze, tak to budu říkat po našem(ale psát už správně;-))
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda:-)):-K

suslajda

13. 3. 2012 19:24

:-p:yes::yes:pěkné karbenátky+10

varilamyskakasicku

13. 3. 2012 10:52

:-K;-):-p:yes:

rozmarynaH

13. 3. 2012 08:55

Aničko, koření "Aztécký poklad" jsem si dnes sehnala v Řezpofu a přinesla jsem si celý seznam báječných směsí a ke všemu tam byly ochotné prodavačky. Dnes už se můžu pokusit z toho něco vytvořit, třeba tyto božské karbanátky. A ten lingvistický problém a-e je zajímavý, protože na Přešticku a Klatovsku je to zcela běžné věc, že místo a dávají e.Např. máme maso zní "méme meso". A tak všichni hned poznají, že v tom regionu žije. Prostě normálka. Za recept i fotku pochvala:yes::-K

Ivusa

13. 3. 2012 08:49

:-K:yes:paráda...karbenátky taky s E:-)):-))

spagetka

13. 3. 2012 08:27

u nás jedna polovina rodiny říká s E, druhá s A, takže mi nevadí ani jedno :-D:-D:-D, jasně, když se podíváme do Slovníku spisövné češtiny...blablabla....jenže tu jsme na receptech a není to až tak chyba nééé
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno :-)):-)):-)), taky použila do sekané, takže toto bude :-p:-p:-p:yes::yes:

eva hubova

13. 3. 2012 00:39

:-p:-p:yes:+6...Ani, u nás taky E :yes:

JanaDorazinova

12. 3. 2012 23:42

:yes::yes::-p

danielle72

12. 3. 2012 21:43

Mně to vůbec nevadilo, jen jsem se zeptala, bod dostaly, i když byly s "E" ;-)

rebeka

12. 3. 2012 21:37

krásné, zase jiné karbošky.. prima, Ann:-):-p;-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šťavnaté karbanátky jak ochutit karbanátky štavnate karbenatky jak udelat stavnaty karbanatky jak správně karbanátky št´avnatý karbanátky stavnaty karbanatek aby byly karbanátky šťavnaté jak udělat šťavnaté karbanátky recepty na karba štavnatý karbanátky karb kapustové karb jak na stavnate karbanatky kapustové karba výborná kapustové karb š´tavnaté karbanátky karbanatky aby byly stavnate jak správně udělat karbanátky šťavnaté kapustové karbanátky

Suroviny: maso vepřové mleté, koření aztécký poklad, solamyl, hořčice orientální, kmín drcený, cibule, olej, cibule

TopRecepty.cz

Šťavnaté "aztécké" karbanátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/624n