Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,05 g |
| Tuky | 54,07 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 814 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm plátky, osolíme a opepříme. Maso promícháme s tatarskou omáčkou a prolisovaným česnekem. Necháme odpočinout v lednici (alespoň na 1 hodinu).
Krok 2: Poté maso obalíme v hladké mouce a smažíme dozlatova (zhruba 3 min na každé straně). Jako příloha jsou nejlepší americké brambory.
Zveřejněno 15. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QNR
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QNR
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 36 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 43 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 52 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 3 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 3 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 4 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 12 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v tatarské omáčce,
kuřecí prsa v tatarské omáčce,
rizky nalozene v tatarce,
řízek v tatarské omáčce,
maso naložené v tatarské omáčce,
kuřeci rizky naložene v tatarce,
kuřecí řízky s tatarkou,
kuřecí plátky v tatarské omáčce,
naložené kuřecí řízky,
řízky v tatarce,
kuřecí maso naložené v tatarské omáčce,
maso v tatarské omáčce,
rizecky v tatarske omacce,
kuřecí prsa s tatarskou omáčkou,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí řízek naložený v tatarce,
řízky s tatarkou,
kuřecí prsa naložené v tatarské omáčce,
recepty kuřecí maso v tatarské omáčce,
kuřecí maso na tatarské omáčce
Suroviny:
prsa kuřecí,
tatarská omáčka,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)