Kokosová buchta s krémem a čok. polevou

lasicka Kuchař:

Doba přípravy: 30-45minut PT0H40M jak kdo nakrájí (1 plech) Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 17 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

10 bílků
30 dkg cukru moučky
10 dkg hrubé mouky
20 dkg kokosu
Krém:
10 žloutků
3 pl mléka
3 pl cukru moučky
3 pl kakaa
250 g másla
Poleva:
čokoláda na vaření
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme tuhý sníh,zašleháme cukr a přidáme kokos smíchaný s moukou.

  2. Na plech dáme alobal-pomastíme, vylijeme těsto a pečeme ve středně teplé troubě cca 25-40minut (podle zkušeností s vlastní troubou-dorůžova).

  3. Na vychladlé dáme krém.

    Krém:Ingredience smícháme nad parní lázní.Do vychladlého krému vmícháme celé změklé máslo.Polejeme čokoládou.

    Dáme dobře vychladit!

Poznámka

Recept mi včera poslala kamarádka,hned jsem vyzkoušela a moc nám chutnal...:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kokosová buchta s krémem a čok. polevou

  • bosanova bosanova

    Znám, je opravdu vynikající. Akorát těch vajíček je dost, no jenže zase tam nejsou jiné suroviny, takže hold z něčeho to musí být.

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    Pajunkaa::-)

    Odpovědět

  • Pajunkaa Pajunkaa

    Tuhle dělá sousedka a je vynikající mám od ní receptík a je opravdu super :):-8

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    nofrona:děkuji Nofronko a neboj rozhodit se nenechám:-D:-D:-Dasi neměla co dělat,tak potřebovala někoho zbuzerovat...:-):-):-)její věc můj fuk:-D:-D:-D:-D:-D:-Djinak Vám všem moc Děkuji za podporu:-!:-!:-!:-K:-K:-K;-)

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    Alka::yes:;-)

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    kalorická bomba:-?:-? a kdo říká ať sníte celý plech:-?
    Recept je fajn a na velký plech, bílky a kokos je výška dobrá. Posílám bodíka Lasičko a nenech se odradit:-K:yes::yes:
    Ukládám a zkusím až budou doma všechny děti;-), foto dodám:-)

    Odpovědět

  • Alka Alka(neregistrovaná)

    ta kritika je fakt stupidní. Zvláště pak, když to dotyčný nedělal. my tento zákusek milujeme, naučila mě ho má babička, dělám sice ze 7 vajec, jinak skoro stejně, je to vynikající a jelikož je to i hodně syté, stačí menší kousek, takže porcí je z toho určitě více než normálmí buchty. Nejdřív vyzkoušejte, pak frflejte

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    Petra:díky Petruš....;-):-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Kamila - tak si udělajte ohromnej patrovej dort a recept na toho mrzáka ani nerozklikávejte a debilně nekomentujte. Řezy vypadají moc dobře....

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    kamila:na tebe ani nemá cenu reagovat...:-)měj se krásně posílám ti kytí:-K

    Odpovědět

  • lasicka lasicka(autorka receptu)

    díky holky...:-Kmě se to taky zdálo hodně,ale ono je to takové těsto jak na kokosky,tak proto,ale samozřejmě,že se to může dát i do vyššího plechu;-)

    Odpovědět

  • olinka55555 olinka55555(neregistrovaný)

    jahoda:přesně tak:-) hodně vajec je určitě kvůli množství krému, protože krém je ze žloudků šlehaných v páře, a ty extra moc nenabydou a jak jsem už psala - určitě to bude na velký plech. Určitě to vyzkouším.

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    olinka55555: souhlas, je tam min. mouky, je to bílkové těsto. Dělávám místo kokosu s ořechy a je :-p
    Řezy vypadají hodně dobře:-*:-K
    Je zajímavé, jak se tady řeší 10 vajec, ale jsou tady moučníky s 1/2 l šlehačky+ 1/2 l zakys.smetany a to je také kalorická bombička:-//

    Odpovědět

  • Iness Iness

    Kalorická bomba :-) deset vajec na jeden moučník ;-), ale jinak vypadá dobře:yes:

    Odpovědět

  • olinka55555 olinka55555(neregistrovaný)

    kamila:buchta je podle všeho na velký plech, proto vypadá, že je nízká a rozhodně se mi nezdá, že by to byl placatý mrzák. Mně se moc líbí a určitě ji vyzkouším.

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo