Postup přípravy
Je to výborná a levná večeře.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejtové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DY8n
Moje poznámka
Prejtové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DY8n
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 22 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 8 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 9 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 10 hodinami
Tématické fráze:
prejtová pomazánka,
jak ohřát prejt,
topinka s prejtem,
prejt s křenem,
prejt na chleba,
recepty z prejtu,
jitrnicová pomazánka,
jitrnicová pomazánka,
jak ohřat prejt recept,
jitrnicový prejt jak ohřát,
prejt na chlebu,
pomazanka z prejtu,
olomoucké tvarůžky a žlučník,
domácí prejtová pomazánka,
jitrnicovy prejt chleba,
jak ohrat jitrnicovy prejt
Suroviny:
chléb,
olej,
česnek,
cibule,
prejt,
křen
Komentáře (8)