Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,86 g |
Tuky | 86,52 g |
Vláknina | 17,13 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 28,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem si nachystáme maso. Nakrájíme na plátky, ty osolíme, opepříme a posypeme kořením na zvěřinu.
Krok 2: Jednotlivé plátky naklepeme a skládáme na sebe. Takto nachystané dáme na potravinářskou fólii a pevně smotáme. Uložíme do druhého v lednici.
Krok 3: Na pánev si dáme sádlo na hrubší kousky nakrájený špek, cibule a lehce osmažíme.
Krok 4: Plátky masa obalíme v mouce a přidáváme postupně na pánev, až se zatáhnou podlejeme vývarem a dusíme.
Krok 5: Hotové maso vyděláme a uložíme v teple.
Krok 6: Do pánve přidáme utřený česnek a rozmixujeme (není nutné), podle chuti dosolíme, dopepříme.
Zveřejněno 6. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Daněk na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlVJ
Moje poznámka
Daněk na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlVJ
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
daněk recepty,
recepty z daňka,
zvěřina recepty danek,
recepty daněk,
danek recept,
recepty na maso z daňka,
recept daněk,
daněk,
recept z danka,
recept na dańka,
pečený daněk,
maso z daňka,
recept na maso z daňka,
recepty na daňka,
daněk maso recepty,
recepty z masa dańka,
daněk na špeku,
pečený daněk recept,
recepty - zvěřina - daněk,
danek maso
Suroviny:
kýta dančí,
cibule,
špek,
česnek,
koření na zvěřinu,
sádlo,
sůl,
vývar zeleninový,
mouka hladká
Komentáře (20)
Všem vřele doporučuji
bylo to opravdu mlaďounké maso
řezník kamoš se vytáhl, maso bylo po chvilce jako putr