Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané špekáčky s Hermelínem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 8. 2009 11:46

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 178 kJ / 760 kcal
Bílkoviny49,97 g
Tuky47,00 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 16,91 g
Sůl42,60 g
Sacharidy27,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přísad jsem úmyslně nepsal množství - každý dá podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jenny

7. 4. 2010 10:04

:yes::yes::yes::-p+11

Dooga

29. 8. 2009 19:10

Není zač, jsem rád, že chutnají. Já je taky musím dělat na každou slezinu.

pipre

29. 8. 2009 08:18

Tak tento recept můžu vřele doporučit. Dnes jsem sklínku otevřela a skutečně to nemá chybu!!!. Vynikající!!!!:-*:-* Zapomněla jsem koupit Moravanku, tak jsem tam dala podobnou Hradišťanku a olivový olej. Tak toto budu dělat hodně často... i do zásoby :-) Dogo, díky za recept :-)

Iness

25. 8. 2009 08:47

:-D:-DTak to si jistě neteř pochutnala:-D:-DTaková pochoutka je na ukojení těhulek fakt nejlepší:yes:

Dooga

24. 8. 2009 21:01

Jo, kdo nemá rád moc kyselé, může přisladit, špekáčky jsou dobré i dřív, ale ten hermelín chce delší dobu. Těch 5 dní je minimum. Dneska se stavěla neteřinka. Je v 7.měsíci. Pořád řešila chutě. Naložil jsem jí tuto směs a bylo vystaráno.

Iness

24. 8. 2009 20:57

Tak už je mám naložené tři dny a vždycky, když to vidím tak bych už ochutnala. Ten nálev jsem malinko přisladila:-8;-):-DJeště musím vydržet, aby to byla ta správná mňamka:-p:-))

Dooga

21. 8. 2009 18:08

Cukr tam nedávám. Ale můžeš to zkusit. Ale nedávej ho moc. Chuť to má jako klasický utopenci- takže pokud se ti ty zdají kyselé, tak trochu přislaď.;-)

Iness

21. 8. 2009 17:28

Cukr se tam nepřidává? Není to moc kyselé?:-8;-)Ještě jsem to nedělala...

marusja

21. 8. 2009 11:47

:-)):-))Dnes jsem dělala tuto dobrůtku a myslím, že úspěji...:yes::yes::yes:

Dooga

20. 8. 2009 17:45

Alespoň vidíte, k čemu jsou kamarádi. Mě inspirovala Janina, a už je hned co dělat. Jen mě vadí to čekání.

Iness

20. 8. 2009 15:30

No to se dělá mi tak dělat chutě? Já teď budu muset taky doma něco spáchat. Na to se nedá dívat bez slintání:-D:-D:-D:yes:

pipre

20. 8. 2009 15:07

Tak to musí být mňamka!:-* Ukládám a udělám milé překvapení manželovi :-)On takové věci zbožňuje a sám si dělá i utopence :-)Bodík:yes:

JanaDorazinova

20. 8. 2009 12:05

:-)):yes::yes::yes:jasně!!!

Dooga

20. 8. 2009 11:55

Už se na ně chystám nějakou dobu, ale došlo na ně až teď, když nám stále nejde elektřina tak vymýšlíme studená jídla. A právě jsem si na ně vzpomněl při čtení tvého receptu;-)

JanaDorazinova

20. 8. 2009 11:50

Ajajaj!:-p, koukám, že jsem tě včera inspirovala, co? To může být mooc dobré!!:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný utopenec recept nakladaný utopenec studená kuchyně recepty utopenci s hermelínem nakládané utopence nakladani utopenci nakládaný špekáček nakládání utopenců špekáčky nakladany utopenci recept nakladany utopenci nakládané utopenci naložené špekáčky recept na nakladané utopence nakládaní utopenci recept nakládaný utopenec recepty nakladane utopence recept recepty na utopence studená kuchyně recepty na nakládané utopence

Suroviny: sýr hermelín, špekáček, deko, voda, ocet, cibule, česnek, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, feferonka, olej, moravanka

TopRecepty.cz

Nakládané špekáčky s Hermelínem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RP6