Houbové škvarky, houbové sádlo
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové škvarky, křupavé a plné chuti, jsou perfektní pochoutkou a houbové sádlo lze použít na pečivo nebo při vaření.
Suroviny pro 1 dávka
to záleží kolik najdete hub
1dávka
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Moje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 22 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno 18. 5. 2025 11:05
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno 18. 5. 2025 10:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 1 minutou
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 3 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 31 minutami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 1 hodinou
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 1 hodinou
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 3 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 4 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Tématické fráze:
houbove skvarky,
houbové škvarky - recept,
škvarky z hub,
zavařování hub do sádla,
zavařování hub v sádle,
houbové škvarky recept,
recept houbové škvarky,
sadlo z kance,
v čem uchovat kokosky,
jak zavařit škvarky,
houbovy škvarky,
zavaření hub do sádla,
bylinkové sádlo,
škvarky z václavek,
zavařování hub na sádle,
zaváření bedel,
jak zamrazit sádlo,
lze zamrazit sadlo,
na houby do tater,
zavareni sadla
Suroviny:
houby,
sádlo vepřové,
sůl,
čerstvé bylinky,
česnek,
cibulka
Komentáře (18)
Takže nedehydrovat úplně, a protože - i když jen na "malém ohni" - ke konci je to docela fofr to nepřipálit ( přece jenom sádlo snese větší teplotu než houby ) a nemít z toho sice křupavé, ale stejně jen uhlí, DOPORUČUJU tam ke konci dát plátek pečiva nebo třeba mrkve a až to začne "zvonit", tak rychle z plotny pryč!!
Dobrou chuť