Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 42,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 3,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzené parenice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EWR
Moje poznámka
Pomazánka z uzené parenice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EWR
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný banana bread
formankovaadel před 1 hodinou
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 1 hodinou
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 1 hodinou
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 1 hodinou
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 2 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 2 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 3 hodinami
Kuřecí špízy
Vevik před 4 hodinami
Tématické fráze:
pařenice,
pomazanka z debrecínky,
natierka z parenice,
recepty z parenice,
salát z uzene parenice,
domácí parenica,
parenica recepty,
parenica,
pomazánka z máslové ramy,
debrecínka pomazánka,
gazdovská pomazánka recept,
sýr parenica recepty,
recept domácí parenica,
kuchyně pařenica,
gazdovská parenica recepty,
gazdovská parenica recept,
gazdovská parenica příprava,
pomazanka z uzeneho syra,
recepty z sýru pařenice,
recept na uzenou debrecinku
Suroviny:
parenica uzená,
lučina,
smetana zakysaná,
rama máslová,
hořčice plnotučná,
párek debrecínský,
nať cibulová,
sůl,
rajče
Komentáře (16)