Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Avokádová pomazánka s Nivou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 897 kJ /
693 kcal
Bílkoviny42,34 g
Tuky53,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 3,18 g
Sůl7,90 g
Sacharidy11,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Avokádo rozpolíme, dužinu vyberieme lyžičkou. Krok 2: Tyčovým mixérom zmixujeme pomazánkové maslo, avokádo, Nivu, primiešame pretlačený cesnak a korenie. Krok 3: Mažeme na topinky alebo bagetku.

Zveřejněno 1. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Ynw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Ynw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rebeka: nebol by to podvod...ja som dnes robila avokádovú s bryndzou... ;-) avokádo milujem.

tak jsem se na pomazánku těšila a.... miláček mi snědl Nivu, takže jsem tam dala Hermelín.. i tak je ale moc dobrá, moje avokádová pomazánková premiéra:-8
bodík už jsem dala, ale foto.. to by byl podvod, když je tam "hermoš:-8:-D:-D

toto si zaručeně udělám, už na to veelkou chuť mám:-p:-p;-):yes::yes::-)

Vyzkoušeno, je to dobrý:-) Jenom jsem dala pouze 1 stroužek česneku, aby to nepřebilo chuť.Doporučuji a dávám boda ;-)

Jana Remkova::-Kdíky.

Jsi velmi originální. Vždy máš něco zvláštního;-):yes:

Avokádo je skvelá vec, robím viacero pomazánok, skúsila som aj polievku z neho...

Ukládám a vyzkouším, avokádo vše zjemní, dokážu si tu chuť představit, plus 1.:yes:

Avokádovou jsem ještě nezkoušela. To se musí napravit:-)):yes:+

Zajímavé:yes::yes:

Ukládám si a vyzkouším, musí být výborná:-):yes:+

Tématické fráze:
recept na avokádovou pomazánku, avokádo recepty na topinku, avokádová pomazánka, avokado s nivou, avokádová pomazánka recept, avokádová buchta, pomazánka z nivou a avokadem, avokádo niva, niva avokado, avokádo s nivou, pomazanka s avokádem, avikadova pomazanka, recept avokádová pomazánka, avokabova pomazanka s nivou, pomazánky s avokádem, avokádo recepty pomazánka, niva a avokádo, avokádo a niva, pomazánka z nivy, avokadovou-pomazanku

Suroviny:
avokádo, sýr niva, pomazánkové máslo, česnek, pepř bílý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu