Zelený chřest s anglickou slaninou
Nechte vyniknout skvělou chuť chřestu v jednoduché kombinaci s anglickou slaninou, muškátovým květem a trochou citronové kůry. Na zapečeném chřestu si můžete pochutnat jen tak nebo ho použít jako přílohu k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRYV
Moje poznámka
Zelený chřest s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRYV
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 4 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
zelený chřest,
zelený chřest recepty,
chřest se slaninou,
zelený chřest recept,
příprava zeleného chřestu,
jak upravit zelený chřest,
recepty chrest se slaninou,
zelený chřest příprava,
recept na zelený chřest,
chřest zelený recept,
jak připravit zelený chřest,
chrest zeleny,
jak uvařit zelený chřest,
jak se vaří zelený chřest,
grilovaný chřest se slaninou,
zapečený chřest s anglickou slaninou,
recept zelený chřest,
recept chřest se slaninou,
recepty zelený chřest,
recepty na zelený chřest
Suroviny:
chřest zelený,
slanina anglická,
cukr,
sůl,
kůra citronová,
máslo,
květ muškátový
Komentáře (5)
Bibinka: chodím na tyto stránky už dlouho, jsou tu vážně super recepty a moc ráda podle nich vařím, ale teprve teď jsem se odvážila zveřejnit svůj recept