Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 966 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,45 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vloček, čínského zelí a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBVm
Moje poznámka
Polévka z vloček, čínského zelí a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBVm
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
polevka z činskeho zeli,
čínské brambory,
cinske zeli polevka,
čínské zelí recepty,
polévka z pekingského zelí,
polévky recepty,
recepty zelí,
čínský brambor,
polévka s čínským zelím,
recepty z čínského zelí,
recept na čínské zelí,
zelí brambory mrkev polévka top top recepty,
recepty s čínským zelím polevka,
činske zeli polevka s bramborem,
polevka s cinskym zeli,
polevka s cinskeho zeli,
polevka z pekinskeho zely,
polevka cinske zeli,
polévka se zelím,
vločková polévka recept
Suroviny:
máslo,
vločky,
zelí čínské,
mrkev,
brambory,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
dik moc!!