Argentinská polévka - po mém

Suroviny

sádlo
20 dkg anglické slaniny nebo salámu
1 cibule
6 stroužků česneku
2 mrkve
kousek celeru (nastrouhat nahrubo)
sladká paprika (asi 1-2 lžíce)
1 lžička tymiánu
1 lžička oregana
sůl
drůbeží vývar nebo bujon (asi na 4 litry)
loupaná rajčata (asi 4)
protlak
petrželka nebo cibulka na ozdobu
plechovka fazolí

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahneme slaninu, cibuli, česnek (na kousky), pak přidáme nastrouhanou mrkev a celer, zasypeme krátce sladkou paprikou, oreganem a tymiánem, zalijeme vývarem, přidáme rajčata, protlak a fazole (já použila sterilované), necháme projít varem, dle chuti dochutíme (pepř, sůl).

Poznámka od kuchařky

Vše dávám dle možností a chuti, tak dle uvážení od oka :-D Trošku mi připomíná díky rajčatům a koření, chuti, italskou rajčatovou :-)

Komentáře k receptu Argentinská polévka - po mém

Tématické fráze: argentinská polévka argentinska kukuricna polevka argentinske moucniky recept polévka argentinská argentinská fazolová polévka argentinská polévka recept argentinská hovězí polévka argentinska rajčatova polevka