Roštěnky s hořčicí na hříbkách,se smetanou

Katerina Valigurova Kuchařka: Katerina…

Hovězí maso 8 názorů

Suroviny

sádlo
hovězí roštěná (ale jistě může být i vepřové,např.z kotlety)
sůl
pepř
cibule
hořčice
hladká mouka
hřiby(nejraděj tmavé-samozřejmě praváky nepohrdneme) (sušené předem namočit-nejlépe přez noc)
kelímek smetany 12%
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Naklepeme řízky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

  2. Na sádle zesklovatíme cibuli, poté přidáme maso, které potřeme na jedné straně plnotučnou hořčicí.

  3. Prudce,ale krátce osmahneme z obou stran. Vyndáme

  4. Do výpeku přidáme hřiby (já použila z mrazáku), podusíme, podlijeme vodou a pak ještě dusíme, až hřiby změknou (asi 30-45 min.).

  5. Poté vrátíme maso (které sme si přikryli,aby příliš nevychládlo), prohřejeme, mícháme! Nakonec přimícháme smetanu a dochutíme dle libosti solí,pepřem,či Vegetou.

Poznámka

..podáváme s čímkoliv-těstoviny,brambory,rýže,knedlík

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Roštěnky s hořčicí na hříbkách,se smetanou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí na hříbkách hovězí roštěná na hříbkách hovězi na hřibkach se smetanou roštěná se smetanou vepřove na hřibkach roštěná na houbách se smetanou maso na hřibkach hovězí roštěná se smetanou kotleta na hříbkách kotlety na hřibkach rostenka na hribech hovězí maso na hřibkách vepřová roštěná na houbách roštěnná na hříbkách rostena na houbach krkovice na hribkach roštěnky z krkovice hovezi rostena s horcici rostenec na hribkach recept recept hovězí roštěná

Zapomněl/a jsem heslo