Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 684 kJ / 5 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,48 g |
Tuky | 264,36 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 767,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Moje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 minutou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 22 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 33 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 34 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Tématické fráze:
těsto na croasanty lidl,
pudinkovy kolač,
croasanty z listového těsta,
recepty z croisantů,
croasanty zapečené s pudinkem,
nepečený dort c croasantem,
sváteční koláč,
testo na croasanty,
pudinkova náplň do croissantů,
croissant recept,
balení croissantů,
croasanty s pudinkem,
pudinkove croasanty,
náplně do croissantů,
pudinkový koláč s croissantem,
koláč s pudinkem,
croasanty napln,
recept na croasanty,
croissant s pudinkem,
buchta z čokoládového pudinku
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Je mi ľúto, ale viac určite robiť nebudem, to množstvo pudingu už nie. Možno v cukrárni, kde si dá človek 1 kúsok, je to ok, ale doma, kde mám celý plech a treba to zjesť, nie.
No, akorát ta první a poslední věta v komentáři už, zdá se, není aktuální, že
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
V Lidlu prodávají celé balení menších po pěti.Není to zase tak drahé.