Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 684 kJ / 5 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,48 g |
Tuky | 264,36 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 767,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Moje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 32 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 50 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 57 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
těsto na croasanty lidl,
pudinkovy kolač,
croasanty z listového těsta,
recepty z croisantů,
croasanty zapečené s pudinkem,
nepečený dort c croasantem,
sváteční koláč,
testo na croasanty,
pudinkova náplň do croissantů,
croissant recept,
balení croissantů,
croasanty s pudinkem,
pudinkove croasanty,
náplně do croissantů,
pudinkový koláč s croissantem,
koláč s pudinkem,
croasanty napln,
recept na croasanty,
croissant s pudinkem,
buchta z čokoládového pudinku
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Je mi ľúto, ale viac určite robiť nebudem, to množstvo pudingu už nie. Možno v cukrárni, kde si dá človek 1 kúsok, je to ok, ale doma, kde mám celý plech a treba to zjesť, nie.
No, akorát ta první a poslední věta v komentáři už, zdá se, není aktuální, že
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
V Lidlu prodávají celé balení menších po pěti.Není to zase tak drahé.