Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 684 kJ / 5 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,48 g |
Tuky | 264,36 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 767,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Moje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 55 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
těsto na croasanty lidl,
pudinkovy kolač,
croasanty z listového těsta,
recepty z croisantů,
croasanty zapečené s pudinkem,
nepečený dort c croasantem,
sváteční koláč,
testo na croasanty,
pudinkova náplň do croissantů,
croissant recept,
balení croissantů,
croasanty s pudinkem,
pudinkove croasanty,
náplně do croissantů,
pudinkový koláč s croissantem,
koláč s pudinkem,
croasanty napln,
recept na croasanty,
croissant s pudinkem,
buchta z čokoládového pudinku
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Je mi ľúto, ale viac určite robiť nebudem, to množstvo pudingu už nie. Možno v cukrárni, kde si dá človek 1 kúsok, je to ok, ale doma, kde mám celý plech a treba to zjesť, nie.
No, akorát ta první a poslední věta v komentáři už, zdá se, není aktuální, že
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
V Lidlu prodávají celé balení menších po pěti.Není to zase tak drahé.