Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 684 kJ / 5 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,48 g |
Tuky | 264,36 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 767,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Moje poznámka
Sváteční pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2xX
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 23 minutami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 2 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 12 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 14 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 15 hodinami
Tématické fráze:
těsto na croasanty lidl,
pudinkovy kolač,
croasanty z listového těsta,
recepty z croisantů,
croasanty zapečené s pudinkem,
nepečený dort c croasantem,
sváteční koláč,
testo na croasanty,
pudinkova náplň do croissantů,
croissant recept,
balení croissantů,
croasanty s pudinkem,
pudinkove croasanty,
náplně do croissantů,
pudinkový koláč s croissantem,
koláč s pudinkem,
croasanty napln,
recept na croasanty,
croissant s pudinkem,
buchta z čokoládového pudinku
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Je mi ľúto, ale viac určite robiť nebudem, to množstvo pudingu už nie. Možno v cukrárni, kde si dá človek 1 kúsok, je to ok, ale doma, kde mám celý plech a treba to zjesť, nie.
No, akorát ta první a poslední věta v komentáři už, zdá se, není aktuální, že
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
V Lidlu prodávají celé balení menších po pěti.Není to zase tak drahé.