Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 531 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,20 g |
Tuky | 67,01 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 102,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se sýrem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLBp
Moje poznámka
Zapečený květák se sýrem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLBp
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 10 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 28 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 32 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 42 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 45 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
květák s mrkví,
zapečený květák,
květák s mrkví recepty,
zapečený květák se sýrem,
zapečený květák s bramborem a sýrem,
zapečený květák se špenátem,
zapečený tuřín,
zapeceny kvetak recept,
kvetak a mrkev,
zapečený květák recepty,
zapečený květák s bramborem,
kvetak mrkev recept,
zapekana mrkev,
recepty z jednoho hrnce brambory kvetak mrkev,
květák z jednoho hrnce,
zapékaný květák s mrkvi,
kvetak z mrkvi,
recepty z květáku,
zapečený květák s bramborem a mrkví,
zapečená květák
Suroviny:
brambory,
květák,
mrkev,
cibulka jarní,
cibule,
olej olivový,
vejce,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (5)