Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové pavézky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xo7v
Moje poznámka
Švestkové pavézky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xo7v
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
pavésky,
švestky recepty,
tvarohové pavézky,
smažené pavézky s tvarohem,
smazena povidlova zemle,
chudí rytíři z tvarohem,
těsto na gofry,
plněné rohlíčky z listového těsta na sladko,
povidly se svestky obecné,
svestkove povidla,
svestkove recepty,
tvarohové pavézky recept,
smažený rohlík s tvarohem,
pavésky jidlo,
švestkova povidla narychlo,
rynglové čatní,
tvarohove pavesky,
pavézky s tvarohem,
co to je pavezka- potravina,
recepty plněné rohlíčky lístového těsta na sladko
Suroviny:
žemle,
povidla švestková,
vejce,
mléko,
voda,
tuk na smažení,
strouhanka
Komentáře (7)