Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk na sardeli

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2009 09:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie807 kJ / 193 kcal
Bílkoviny1,12 g
Tuky17,96 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy5,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jitkas

8. 2. 2013 17:24

Alexiss: To, jak delala tvoje babi jazyk s krustou je neco podobneho. Do onoho sardeloveho masla se prida namocena prolisovana zemle, potrou se platky jazyka a da se vse zapect do trouby(30min). Pote se vse zalije salkem smetany a jeste trochu dopeka. Naces se omacka ochuti citronem. Vycteno ze starsi kucharky. Myslim, ze to nebude nic spatneho, naopak.

Jikotka

8. 2. 2013 12:23

Přidávám bodík a fotku :yes::yes::yes::-p

Alexiss

23. 1. 2013 13:40

Dobrý den.Babička dělala jazyk na sardeli,ale nějak jinak,s omáčkou a rýží,a na plátcích jazyka byla křupavá krusta,z té sardelové pasty a snad hrubé mouky(?).Nic takového jsem tu nenašla,neznáte to někdo?Nejedla jsem to už skoro 30 let a babičky už se bohužel nezeptám.;-(

spagetka

11. 8. 2009 15:11

Určitě stačí jen jeden druh, navíc vepřové mi přijdou lahodnější ;-):yes:

allis

11. 8. 2009 14:48

Jano, myslím, že bys sehnala, ale není to vůbec nutné. Já osobně dělám většinou jen z vepřových, pro čtyři osoby mi stačí dva kousky, i Judit píše - 2 vepřové ČI 1/2 hovězího. Pokud bys dělala pro větší společnost, můžeš kombinovat, ale pro čtyři... to byste jedli několikrát :-D

JanaDorazinova

11. 8. 2009 12:37

Ježííš, já bych si to dala, až bych brečela, ale myslíte, že seženu najednou hovězí, i vepřový jazyk?:-( Ale uložím si to, to je bomba;-)

o9o9judit

11. 8. 2009 11:10

Allis,uzasne udelam si tu obmenu,proc ne kdyz je to dobrutka,diky:-p:yes:

allis

11. 8. 2009 11:03

Dělávám velice podobně, podle receptu ze Sandtnerky... Jen uvařené těstoviny (nejčastěji vřetýnka) dávám dospod vymazané varné mísy, zaliji trochou vývaru z jazyka a jazyk naskládám navrch. Potřu sardelkoým máslem smíchaným se strouhankou taky namočenou ve vývaru a úplně navrch potřu kysanou smetanou. Dám zapéct. Bašta :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnci vnitrnosti hovězí jazyk na sardeli sardele srdce na sardeli vepřové srdce na sardeli maso na sardeli jazyk na sardelové pastě sardeli vepřový jazyk na sardelové pastě vepřový jazyk na sardelích vepřové na sardeli vepřový jazyk se sardelovou pastou vařený vepřový jazyk na sardelové pastě hovězí jazyk na sardelove pasty omáčka na sardeli sardel recepty veprovy jazyk na sardelce recept srdce na sardeli jazyk se sardelovou omáčkou recept maso na sardeli

Suroviny: jazyk vepřový, pasta sardelová, citron, strouhanka, máslo

TopRecepty.cz

Jazyk na sardeli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l56g