Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 516 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,28 g |
| Tuky | 20,02 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 123,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Moje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 29 minutami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 39 minutami
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 49 minutami
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 1 hodinou
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 1 hodinou
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Glapet před 2 hodinami
Kynuté lívanečky
sedlaci před 2 hodinami
Tématické fráze:
lívance se skořicí,
zapečené lívance,
zapékané lívance,
tvaroh na livance,
lívance se skořicí a cukrem,
zapečené lívance s tvarohem,
llivance,
lívance ze skorici,
lívance z tvarohu,
zapečené lívance z tvarohem,
zapecene livence,
lívance s rýží,
zapečené lívance s tvarohem recept,
svestkovy livan,
tvarohove livance se skorici,
livance se skořicí recept,
bananove lívance s tvarohem a vločkami,
jívance ze zálivkou,
lívance s borůvkami a tvarohem,
tvarohove livance
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
vejce,
cukr vanilkový,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
skořice
Komentáře (6)