Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 057 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,57 g |
Tuky | 9,95 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 200,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká rýže s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwM
Moje poznámka
Sladká rýže s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Susanna před 37 minutami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 42 minutami
Dršťková polévka
Andras před 44 minutami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 57 minutami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 2 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 3 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na sladkou rýži,
zapečená rýže na sladko,
zapečená sladka rýže,
zapečená rýže s ovocem,
zapečená sladká rýže recept,
rýže nasladko,
sladká rýže zapečená,
zapečená rýže sladká,
sladká zapečená rýže,
recepty z rýže,
recepty na sladkou ryzi,
rýže recepty,
rýžová kaše recept,
zapečena rýže se švestkami,
sladká rýžová kaše,
recepty rýže,
recepty-sladka ryze,
recepty sladké,
rýže se švestkami,
rýže na sladko zapečená
Suroviny:
rýže,
voda,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
smetana zakysaná,
ovoce
Komentáře (15)
Staci dat ryzi do sklenene misy v pomeru 1:2 s mlekem (tzn. Kdyz jeden hrnek ryze,dva hrnky mleka) a trosku osolime a peceme v troube dokud se ryze nenabobtna a neodpari se mleko.
Nemusime pridavat ani maslo ani cukr nebo tak. Jen polijeme zavareninou nebo posypeme oblibenym ovocem. Ja to mam nejradsi s malinami ;)
Zrovna ji mam dneska v troube
Dobrou chut