Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Moje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 32 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 40 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 41 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 49 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 1 hodinou
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
belgické hranolky recept,
švestka zabalená ve slanině,
kuře podle chantal,
jablečný koláč podle chanthal,
chantal kuře recept,
rajčátka zabalená do slaniny,
recept kuře podle chantal,
špízy z kuřecího masa, švestek slaniny recept,
kuřecí špíz se švestkou zabalené ve slanině,
kureci maso podle chantal,
belgicky rajcatka,
kure podle chantal poullain
Suroviny:
prsa kuřecí,
švestky sušené,
slanina anglická,
rajče cherry,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (10)
cathleen:
Ba ne, s tó vodó je to podle Pepina z Postřižin troška ináč:
"Ten Francin je nějaké chabrus na nervy, měl by si podle spisku páně Batysty, omévat přirození vlažnó vodó"
Byla bych jedině ráda. Už jsem ho dělala několikrát, ale bohužel nefotím.