Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 992 kJ / 2 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,48 g |
Tuky | 99,31 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 358,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Qzp
Moje poznámka
Přílohové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Qzp
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
originální muffiny,
mandlové muffiny,
muffiny jako příloha,
muffiny originální recept,
nádivka do muffinů,
muffiny z nádivky,
nápady na muffiny,
recept na originalni muffiny,
recept na muffiny,
rohlíková nádivka do muffinů,
originální recepty na muffiny,
muffinů nadivja,
muffiny se sněhem,
nadivka do mafinu,
muffiny s nadivky,
muffiny ty nejlepší recept bramborovy,
nádivkové muffiny,
muffiny mandlové,
nádivka z muffinu,
rohlikove muffiny
Suroviny:
strouhanka,
vejce,
máslo,
mléko,
lupínky mandlové,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (20)
yanull, s tím sněhem máš pravdu, taky ho někdy dělám, je to nadýchanější