Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 862 kJ / 4 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,28 g |
Tuky | 154,21 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 558,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s koňakem (popř. rumem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RmN
Moje poznámka
Jablečný koláč s koňakem (popř. rumem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RmN
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 45 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hrníčkový jablečný koláč,
jablečný koláč,
jablkový koláč s rumem,
hrníčkový koláč s jablky,
jablecny kolač hrnickovy,
jablecne rezy s rumem,
bretaňský jablečný koláč,
bretansky kolac s jablky,
hrníčkový koláč jablečný,
malý jablečný koláč,
jablečný koláč recepty,
hrníčkoví koláč,
koláč rum,
koláč s jablky a rumem,
kolace jablecny hrnickove,
moucnik s rumem,
hrníčkový jablečný,
recept jablecny kolac,
bretaňský jablečný koláče,
koláč se sušenými s jablky
Suroviny:
jablko,
cukr,
skořice,
koňak,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
mléko
Komentáře (3)