Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kure na sezamu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

fugynka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 907 kJ /
1 412 kcal
Bílkoviny3,21 g
Tuky105,10 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy111,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky suroviny zmiešame okrem sézamu. Krok 2: Kura naporcujeme, vložíme do marinády a necháme do druhého dňa postáť. Krok 3: Kura pred pečením posypeme sézamom. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kure na sezamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyYG

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kure na sezamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyYG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kuře se peče nebo smaží? V postupu je napsáno, že peče, ale Boubelinda smažila. Je na celé kuře dost marinády? Nebo ji mám udělat z dvojité dávky? Chci kuře naporcovat a péct v troubě. Děkuji za vysvětlení.

Dost často používám sezam na obalování řízků. :-p Zamíchávám ho do strouhanky. Recept dávám do oblíbených.:-)):yes:

Dávam do oblúbených ;-)Tá marináda musí byť super,ja som sem raz dávala podobný recept,ale ešte ten sézam k tomu...vyskúšam hneď ako budem mať kura :-)

Použila jsem kuřecí prsíčka. ;-)Bylo to moc dobré.:yes:

fugynko, vítám Tě tady na tomto webu:-)...ať se Ti tu líbí jako nám...těším se na další zajímavé recepty...a tento zajímavě vypadá a určitě stojí za vyzkoušení;-)...:yes:

Tématické fráze:
sezamové kuře, kuře se sezamem, řízky v sezamu, kuřecí maso v sezamu, kuře a obilí, maso na sezamu, kuřecí řízky v sezamu, kuřecí v sezamu, maso v sezamu, řízek v sezamu, kuřecí řízek v sezamu, kuřecí na sezamu, kuřecí sezam, kure.cz, kuře na medu a sezamu, obalování v sezamu, rizek v sezamove strouhance, kuřecí maso , sezam, rizky obalovane v sezamu, vepřový řízek v sezamu

Suroviny:
olej, ocet, kečup sladký, hořčice, cibule, med, česnek, koření chilli, sůl, semínka sezamová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu