Suroviny
Porce: plech o velikosti 20 x 30 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 676 kJ / 3 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,65 g |
Tuky | 287,50 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 501 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 297,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové sněhové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKlj
Moje poznámka
Ořechové sněhové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKlj
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
sněhove rezy,
ořechové bomba řezy,
orechove rezy,
ořechove tyčky,
orechove rezy se snehem,
sněhové řezy recept,
recept sněhové řezy recept,
linecký koláč s ořechovým sněhovým krémem,
rezy s orechovym snehem,
sněhový řez,
sněhové cukroví s ořechy,
snehove orechove cukrovi,
ořechové řezy se sněhovou čepicí,
sněhový ořechový koláč,
řezy se sněhovým krémem,
recepty sněhové řezy,
řezy sněhové,
velikonoční beránek sněhový,
snehove zakusky,
řezy posypané ořechy
Suroviny:
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
bílek,
sůl,
žloutek,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
máslo,
mléko,
pudink vanilkový,
ořechy vlašské
Komentáře (23)
Gustavo Woltmann