Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,02 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná pomazánka z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kv3
Moje poznámka
Výborná pomazánka z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kv3
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
květáková pomazánka,
pomazánka z vařeného květáku,
pomazanka z pečeného kvetaku,
poazánka z květáku,
výborné květákové recepty,
pomaznka z květák,
kvetakova pomazank,
pomzáka z květáku,
výborné pomazánky,
květákové pomazánky,
recept na výborné pomazánky,
kvetakova pom,
recepty z květáku trochu pomazank,
kvetakove pomazánka,
pomazanka z vareneho kvetaku recept,
květák recepty,
květákové pomazánka recept,
recept květák mascarpone,
pomazánky z vařeného květáku,
vyborna pomazanka
Suroviny:
květák,
šunka,
vejce,
majonéza,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (3)