Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 385 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,26 g |
Tuky | 12,33 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Moje poznámka
Treska na rajčatech a smetaně s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWr5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 41 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 42 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
treska na smetane,
recept na tresku ve smetaně,
rajčatová treska top,
zapékaná treska,
treska s bramboráčkama,
treska na rajřatech,
treska zapékaná na rajčatech,
rajčata na smetaně,
treska recept,
treska-top recepty,
tresky na smetane,
recept treska filety zapeceny na smetane,
zapékaná treska na smetaně,
treska top recepty,
rajčata smetana,
treska obecná recept
Suroviny:
filet z tresky,
rajče,
smetana na vaření,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej olivový,
česnek granulovaný
Komentáře (19)
Ďakujem a skúsim.
To by mi jinak docela chutnalo a proto dávám 3.bod