Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 036 kJ / 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| Tuky | 7,58 g |
| Vláknina | 0,01 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 87,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sahlab
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N18v
Moje poznámka
Sahlab
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N18v
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 42 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
salep recept,
sahleb recept,
sahleb,
růžová voda recept,
sahlep recept,
sahlab příprava,
sahlep,
růžová voda diskuze,
recept na růžovou vodu,
jak se dělá rúžova voda,
salep,
sahleb příprava,
salep příprava,
sahleb recepty,
recept salep,
shaleb,
co je salep,
domácí salep,
recept na salep,
jak připravit sahleb
Suroviny:
mléko,
škrob kukuřičný,
cukr,
voda růžová,
ořechy pistácie,
kokos,
skořice mletá
Komentáře (19)
Teď ale vážně, našla jsem jak vodu vyrobit doma, tak možná v létě to zkusím.
aisha: