Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 104 kJ / 2 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 98,12 g |
Vláknina | 47,46 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 272,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJ7r
Moje poznámka
Křupan / podle amerického receptu - "Apple crisp" /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJ7r
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 5 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 34 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 44 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 46 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 50 minutami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 3 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 4 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 5 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
co je to grisp,
apple creesp,
křupan,
krupan z jablek,
křupan recept,
recept křupan,
moučník křupan,
crisp miska,
jablecny krupan,
křupan z vloček,
top recepty křupan,
pečení crisp recepty,
ovesný křupan,
apple grisp,
jablkový crisp,
chléb křupan,
křupan chléb,
recepty s funkcí grisp,
recepty mikrovlnná trouba s funkcí crisps,
vareni crisp
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
pomeranče,
máslo,
vločky ovesné,
skořice,
cukr třtinový
Komentáře (7)