Suroviny
Porce: 1 koláč
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 766 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,28 g |
Tuky | 126,57 g |
Vláknina | 27,69 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,64 g |
Sacharidy | 343,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Moje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 1 hodinou
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 1 hodinou
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 2 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 3 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 4 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 5 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 6 hodinami
Tématické fráze:
koláč s mascarpone,
koláč z mascarpone,
koláč s mascarpone recepty,
koláč s maskarpone,
hruškový koláč s maskarpone,
švestkový koláč s mascarpone,
italský hruškový koláč,
koláč mascarpone,
hruškový koláč italský,
recept na koláč s mascarpone,
recepty z hrušek koláče,
koláč z maskarpone,
mascarpone koláč,
recept koláč s mascarpone,
kolace s mascarpone,
hruskovy kolac,
lahodný koláč,
recept s maskarponem,
hruškový kolac s medem,
koláč s hruškami a mascarpone
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
citron,
žloutek,
máslo,
sůl mořská,
voda,
sýr měkký tavený,
cukr krupice,
vejce,
extrakt vanilkový,
mouka hladká,
hruška,
šťáva citronová,
ořechy vlašské,
med tekutý,
mléko
Komentáře (9)
Ale dotaz - podle poměru surovin i předpečení zřejmě křehké těsto...já tedy vychlazenou hnětací metlou studené suroviny v robotu a pak bleskově rukama zchlazenýma v ledové vodě prohníst a do lednice....tady se píše 10 minut hníst rukama - má to nějaký význam?