Suroviny
Porce: 1 koláč
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 766 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,28 g |
Tuky | 126,57 g |
Vláknina | 27,69 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,64 g |
Sacharidy | 343,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Moje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 4 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 1 hodinou
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 1 hodinou
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 5 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
koláč s mascarpone,
koláč z mascarpone,
koláč s mascarpone recepty,
koláč s maskarpone,
hruškový koláč s maskarpone,
švestkový koláč s mascarpone,
italský hruškový koláč,
koláč mascarpone,
hruškový koláč italský,
recept na koláč s mascarpone,
recepty z hrušek koláče,
koláč z maskarpone,
mascarpone koláč,
recept koláč s mascarpone,
kolace s mascarpone,
hruskovy kolac,
lahodný koláč,
recept s maskarponem,
hruškový kolac s medem,
koláč s hruškami a mascarpone
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
citron,
žloutek,
máslo,
sůl mořská,
voda,
sýr měkký tavený,
cukr krupice,
vejce,
extrakt vanilkový,
mouka hladká,
hruška,
šťáva citronová,
ořechy vlašské,
med tekutý,
mléko
Komentáře (9)
Ale dotaz - podle poměru surovin i předpečení zřejmě křehké těsto...já tedy vychlazenou hnětací metlou studené suroviny v robotu a pak bleskově rukama zchlazenýma v ledové vodě prohníst a do lednice....tady se píše 10 minut hníst rukama - má to nějaký význam?