Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 081 kJ / 3 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,64 g |
Tuky | 199,48 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,63 g |
Sacharidy | 138,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Moje poznámka
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 40 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása v těstíčku,
polooštěpok,
jak upravit vinnou klobasu,
nasliptov.sk,
jak se upravuje vinná klobása,
polooštěpok na gril,
těstíčko na vinnou klobásu,
grilovaný polooštěpok,
jak se upravuje vinná klobasy,
vinná klobása v 3obalu,
polooštěpok na gril recepty,
polooštěpok na grilu,
recepty z vinné klobásy,
vinna klobasa pecena s mlekem,
parenica v těstíčku,
poloostiepok syr recept,
jak upravit vinou klobásu,
surovina na vinnou klobásu,
oštiepok na gril,
nasliptov
Suroviny:
klobása vinná,
parenica uzená,
pórek,
šunka zauzená,
vejce,
pepř mletý,
mouka hladká,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej,
mléko
Komentáře (22)
Nechápu, že se u každého receptu musí něco řešit. Myslím, že každá z nás ten sýr zná, tak nevidím důvod to tady dlouhosáhle rozebírat.
Nebylo by od věci hodnotit samotný recept a ne jak se správně jmenuje sýr.
Jenže je pravdou, že poslední dobou je to na denním pořádku
Takže Ivuško, vinnou klobásu miluje můj manžel, protože pochází z čech a troufnu si říct, že i tato klobása?
Uvítám každý recept z tohoto polotovaru
Inak, ak je to výrobok, ktorý je polovicou, tak je označovaný ako pološtiepok, nie polooštiepok. http://www.nasliptov.sk/vyrobky/syry/polostiepok/P...
Ale ono sa zvykne všetko označovať ako oštiepok, bez ohľadu na tvar.
http://www.rezivo-akred.sk/vyroba-a-sluzby/predaj-...