Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 087 kJ / 3 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,70 g |
Tuky | 115,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Moje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 7 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 9 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
chinois recept,
francouzský sladký koláč,
francouzský koláč sladký,
francouzský koláč chinois,
chinois,
francouzský koláč náplň,
těsto na francouzský sladký koláč,
francouzský koláč s pudinkem,
francouzké koláče,
recept na sladký francouzský koláč,
mmb recepty,
chinois koláč,
sladký francouzský koláč,
francouzský koláč recept,
francouzský sladký kollác,
recept na chinose,
francouzský koláč,
francouzský koláč chinois recept,
francouzský chinois
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká
Komentáře (23)
Příště možná uberu cukr do náplně, koláč je trochu sladší.
S dovolením jsem přidala fotky. Děkuji za recept