Postup přípravy
Krok 1: Kdyby někdo chtěl na některý úplně konkrétní recept stačí napsat do komentářů.
Zveřejněno 18. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Moje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 20 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
originál recept na dort pohádka,
dorty od jitky,
dorty na doma,
modrý marcipán,
dorty doma,
jak udělat modrý marcipán,
vladka dorty,
dorty od vlaďky,
dort k 50tinám,
dorty k 50tinám,
jitka dorty,
dorty jitka,
recepty na svetle dorty,
recept original marcipan 2013,
jak udělat světle modrý marcipán,
marcipánový dort zebra,
dorta k 50 tinam kniha s fotkou,
dorty od mamy jitka,
jak udelat doma fondan,
svetle dorty
Suroviny:
krém pudinkový,
marmeláda,
marcipán
Komentáře (10)
mě chtěla světle modrý dort, já jej obarvila potravinářskou modrou barvou a výsledek byl světle zelený marcipán.Moc Vám děkuji za radu,
Vás dortík je skvělý.
Množství na 1kg marcipánu:
273g cukru moučka
273g sušeného mléka
40g ztuženého pokrmového tuku
273g fondánu
70g škrobového sirupu
8ml vanilkového aroma
5ml rumového aroma
50ml vody
Vše se vyhněte v těsto.