Nadívaní kalamáři
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 075 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 37,78 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 37,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaní kalamáři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmrD
Moje poznámka
Nadívaní kalamáři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmrD
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 2 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 2 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 3 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 4 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 8 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 8 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 8 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
kalamáry wikipedie,
kalamari,
kalmar recept,
kalmar recepty,
kalamar,
kalamar recept,
kalmar hamiltonův,
kalmár chapadla,
kalmáry recept,
kalmar hamiltonův recept,
příprava kalamár,
kalamáři recepty,
kalamár recepty,
kalamári recept,
plněné kalamari,
recepty kalmar,
plnene kalmary,
kalmary,
recept kalmar,
plneny kalamar
Suroviny:
kalamáry,
pršut,
sýr tvrdý,
česnek,
olej olivový,
pepř,
veka
Komentáře (15)
Bibinko, pokud máš podnikavého kamaráda s možností nakupovat v nějakém větším Makru, tak tak je lze koupit čerstvé stejně jako v letňanském Tesku.