Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 263 kJ / 8 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,89 g |
Tuky | 411,00 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 929,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Moje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 2 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 3 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 5 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 5 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
flapjack recept,
flapjack,
quinoove vlocky recept,
nepečený flapjack,
recept na flapjack,
co je flapjack,
co je to flapjack,
pečený ovesny flapjck,
flep jack,
flapjack recept bez masla,
koláč flapjack,
flapjack bez másla,
recept flapjack,
cheesecake z ovesných vloček,
skotský dezert flapjack,
recepty quinoové vločky,
rozarkaa22,
arasidove medove flapjack,
ovesne vlocky dezert nepeceny,
vločky quinoové jako přílona
Suroviny:
vločky ovesné,
vločky amarantové,
vločky quinoové,
máslo,
med,
cukr třtinový,
žloutek,
oříšky,
ovoce
Komentáře (13)
Ale je pravda, že málokdo zatím ví, co se za názvem skrývá, a tak si do vyhledávače asi těžko zadá neznámé slovo a tudíž tento recept nebude vyhledávat příliš mnoho lidí. A to je škoda, protože jde o celkem zdravé mlsání.
Je to stejné jako s jinými názvy, které už u nás zdomácněly - dnes už se málokdo pozastaví nad názvem müsli, muffiny, cupcake nebo cheesecake.
Flapjack není český název,ale v anglicky mluvících zemích se používá normálně a v našich obchodech se zdravou výživou se také prodává pod tímto názvem(jen za trochu vyšší cenu).
Překladač mi to přeložil jako dort, ale spíš by se hodil ten obecnější moučník, co ty na to?
Jinak recept vypadá dobře, ale opravdu ten název bych upravila do obecnější podoby
Celá ta směs se přitlačí na plech, vyložený pečícím papírem a upeče se v předehřáté troubě (cca na 180°C asi 15 minut), krájí se ještě teplý, poté to jde těžko.
To je to, co jsem vyčetla asi z deseti receptů, trochu mi to připomíná nějaké musli tyčinky, nebo tak něco
Neříkám, že to tak musí být, prostě jsem na to jukla a toto jsem zjistila. Žádné povědomí o tomhle flapjackovi nemám a popravdě mě to ani neláká
http://wronski.cz/recept-na-flapjack
rozarkaa: