Suroviny
Porce: podle toho jak moc velkej máte hlad :)
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Moje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 10 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky,
předkrm z mozzarely,
teply predkrm svedsko,
předkrm,
předkrm s mozzarely,
předkrm z mocarely,
lenka janáčková recepty,
cerea,
jednoduchy predkrm z rohlíku
Suroviny:
maso kuřecí,
pečivo,
rajče,
sýr balkánský,
sýr mozzarella,
sýr hermelín,
citron,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (3)