Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,01 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 160,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby očistit, pokud možno vyfiletovat, nebo alespoň odstranit páteř. Do vyššího hrnce dát vařit osolenou vodu, každou půlku ryby napíchnout na vidličku, smočit na okamžik do vařící vody, vyjmout.
Krok 2: Všechny takto upravené filety rozložit kůží dolů, osolit, opepřit, přidat hromádku kysaného zelí, pár koleček cibule. Pevně zamotat, spíchnout párátky.
Krok 3: Naskládat do sklenice, proložit ještě cibulí a zelím, zalít vlažným nálevem, aby byly potopené. Uložit do chladu. Za 5 dnů by měly být připravené k podávání, já jsem čekala raději 10 dnů.
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavináče od Labe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YY0A
Moje poznámka
Zavináče od Labe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YY0A
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 41 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
zavináč,
zavinače,
zavináče z cejnů,
příprava zavináčů,
domácí zavináče recept a videorecept,
diviznačka,
zavináče z mořských ryb,
recept na zavináče,
rybi zavinače,
zavináč recept,
zavinače recept,
zavinače se zelím,
zavinače z cejna,
zavináče-příprava,
jak udelat zavinače,
ryby labe,
rybý zavinače,
recept na domácí zavináče z cejnů,
yavinac,
zavinace z bilych ryb
Suroviny:
ryba čerstvá,
zelí kysané,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
bobkový list,
pepř celý,
koriandr,
Komentáře (10)
Psala jsem o tom včera na: diviznacka.blog.cz/1308/tvorime-zavinace. Přesto by se na tu hrubou práci nějaký zručný rybář šikl...
Ty máš tak pěkný smajlíky, jedna radost
Byla jsem v pokušení napsat, že rybáře občas na chvíli zapůjčím, ale nebudu se rouhat.