Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 292 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 58,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,13 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Moje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 8 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 8 minutami
Citronová babeta
Dantes30 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 5 hodinami
Bramboračka
Yrian před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 7 hodinami
Karbanátky
Bomber před 7 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 8 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 8 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 9 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 10 hodinami
Tématické fráze:
rajcatova pomazanka,
co s rajcaty,
pomazánka z rajčat,
rajčatová pomazánka recepty,
kirgizský česnek,
rajčatová pomazánka recept,
pomazánka s rajčaty,
pomazanka rajčatová,
rajčatová pomazánka na topinky,
palivec z rajčat,
rajčata recepty,
rajčatový pomazanka,
rajčatové zavařování,
pomazánky z rajčat,
nakládání rajčat,
konzervujeme rajčata,
jak s rajčaty,
co z rajcaty,
pikantní rajčatová pomazánka,
rajčatová pikantní pomazánka
Komentáře (33)
Já jsem se bála,že jsem něco"blbě zmastila"
Rajčata,co jsem použila byly vážně hodně vodnaté
Příště to udělám ještě jednou a opravdu z těch masitých
Mě se právě u tohoto receptu moc líbí,že je to bez vaření a že se zachovají všechny vitamíny
"...treba použiť mäsité paradajky, ktoré obsahujú málo vody..."
A nestálo by zato, dát to přímo do receptu?
Na tvojom mieste by som nič nevarila, už je to potom iná pomazánka vlastne, ale tekutinu by som zliala a použila inde. Rozhodne by som ju nevyliala, to máš pravdu, bola by to veľká škoda.
Postupovala jsem přesně podle instrukcí v popisu
Všechno proběhlo OK,ale po dvou dnech jsem měla na dně všech skleniček vodu
Všimla jsem si u Tvé hlavní fotky,že máš ve sklenici také trochu tekutiny,ale ne tak moc,jako já
Po protřepání a otevření skleničky byl obsah hodně tekutý,tak jsem si dovolila Tvůj recept trochu překopat...bylo líto mi to vylít
Do kastrolu na lžíci rozehřátého oleje jsem dala lžíci sladké papriky,rychle jsem zamíchala a přidala obsah všech skleniček s"pomazánkou"
Prudkým varem jsem nechala část odpařit a poté ihned naplnila do skleniček.Obsah je hezky hustý a také barevnější
Přidávám foto původní várky i té druhé po úpravě
Super
Nepoznám to pod názvom , ktorý píše Cathlen, ja mám ten recept už veľmi dávno z jedného slovenského časopisu, názov už ani nepamätám, fotku prikladám
....recept č.39 - http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=7390