Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 457 kJ / 348 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,04 g | 
| Tuky | 2,20 g | 
| Vláknina | 2,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,00 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 70,73 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Filé nakrájíme na kostky velikosti soust, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
	Krok 2: V misce smícháme mouku, kukuřičnou mouku, mořskou sůl a rýžovou moučku.
	Krok 3: Zalijeme ledově vychlazenou minerálkou a promícháme.
	Krok 4: Kousky filé namáčíme v těstíčku a ihned smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dokřupava a dozlatova.
Ihned servírujeme.
Ihned servírujeme.
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Moje poznámka
					
				
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							rybí filé v těstíčku, 
						
						
							filé v těstíčku, 
						
						
							tempura recept, 
						
						
							křupavé těstíčko, 
						
						
							těstíčko na filé, 
						
						
							rybi file recepty, 
						
						
							mouka tempura, 
						
						
							rybí filé recepty v těstíčku, 
						
						
							recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku, 
						
						
							těstíčko z rýžové mouky, 
						
						
							recepty z rybího filé, 
						
						
							křupavá krusta, 
						
						
							treska v tempuře, 
						
						
							testíčko z kukuřičné mouky, 
						
						
							tempura, 
						
						
							rybí filé, 
						
						
							jak se dělá tempura, 
						
						
							krusta na filé, 
						
						
							tempura recepty, 
						
						
							těstíčko na ryby z rýžové mouky
						
					
						Suroviny:
						
							filet rybí, 
						
						
							pepř bílý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka kukuřičná, 
						
						
							mouka rýžová, 
						
						
							sůl mořská, 
						
						
							voda minerální, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (12)
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...