Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 826 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,63 g |
Tuky | 22,49 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 495,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Moje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
betonaky,
knedliky betonaky,
betonaky recept,
tatínkovi recepty,
recep na tvarohove knedliky z hrube mouky,
recep na bramborové knedlíky,
recep na kynute knedle,
domácí siroke nudle hrnickovy recept,
bramborove betonaky,
sma%c5%been%c3%a9+cibulov%c3%a9+krou%c5%beky,
bramborove knedliky betoňaky,
tatínkovi knedliky,
recept na betonaky,
recep na bramborový knedlík,
recep na knedlik,
kynutý knedlík recep,
recepty mého tatínka,
recep na knedlíky,
knedlík se syrových brambor, betonaky,
knedliky bradelaky
Suroviny:
vejce,
sůl,
mléko,
rohlík,
mouka hrubá
Komentáře (14)
MAGDALENA: Určitě. Možná, že lepší fotka bude u mého receptu "Kuřátko na paprice."
rihana: Popravdě název "betoňáky" tu použil někdo jiný. Můj název je "Brádeláky" a je i připsáno proč.
Marie64: Vůbec mi nepřipadají oslizlé, ale to už je věc názoru. Na fotografii jsou zachyceni krátce po dovaření, proto jsou ještě vlhké.
Je to zajímavé - budu muset vyzkoušet
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...