Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 851 kJ / 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,35 g |
| Tuky | 22,90 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Moje poznámka
Maso s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAAE
Nejnovější recepty
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 50 minutami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza z rohlíků
zonoro před 23 minutami
Afrika řezy
hliboka před 41 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Tématické fráze:
maso s porkem,
zapečené maso s pórkem,
recept na maso s pórkem,
maso zapečené s porkem,
maso na pórku,
vepřové maso zapečené s pórkem,
dušené maso s porkem,
recept maso s porkem,
pečené maso na porku,
maso s porkem a žampiony,
kotlety na žampionech a pórkem,
recepty z vepřového masa se sýrem porkem a hermelínem,
zapečené maso s pórkem a sýrem,
maso z porkem,
maso na porku recept,
zapečené maso v na pórku,
recepty z masa s pórkem,
kotlety s porkem a hermelinem,
kotlety s pórkem a smetanou,
maso s pórken recepty
Suroviny:
kotleta,
žampióny,
pórek,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (5)